MENU
VOORGERECHTEN
Stokbrood met boter en tapenade 7,00
Garnalen piri piri 9,50
Gravad lax met mierikswortelmayo 9,50
Loempia’s van geconfijte eend met atjar en hoisin 11,00
Salade caprese met gegrilde kip en pesto 10,50
HOOFDGERECHTEN
Kipsaté, roedjak, frites 17,50
Vega saté, roedjak, frites 17,50
Biologische hamburger, chipotle saus, frites 18,50
Zalmfilet in miso en sake, paksoi, bimi 19,50
Confit de canard, zuurkoolstamppot 19,50
Steak Diane, runderribeye 23,50
Lasagne met bospaddestoelen 18,50
Kaasfondue, garnituren, brood, frites 21,50
(vanaf 2 pers.)
NAGERECHTEN
Warm chocotaartje, vanille-ijs (15 min) 8,50
Spekkoek, vanille-ijs 8,50
Creme Brûlée, vanille-ijs 8,50
Hollands kaasplankje 14,00
Affogato 6,50
Espresso-Martini 10,00
STARTERS
ENGLISH MENU
French bread with butter and tapenade 7,00
Prawns piri piri 9,50
Gravad lax with horseradish mayo 9,50
Spring rolls, with duck confit, hoisin sauce 11,00
Caesar salad with prawns, or chicken 11.00
Mains
Chicken sate, roedjak, fries 16,50
Veggie sate, roedjak, fries 16,50
Bio hamburger, chipotle mayo, fries 18,00
Baked salmon, green asparagus, horseradish mayo 19,50
Lamb tenderloin with mint, rosemary, labneh 19,50
Steak, roasted shallot sauce 22,00
Melanzane, green salad, french bread 17,50
Cheese fondue, bread, garnish 21,50 pp
(From 2 persons)
Dessert
Warm chocolate pie, vanilla ice cream (15 min) 8,50
Indonesian layered cake, vanilla ice cream 8,50
Creme brûlée, vanilla ice cream 8,50
Scroppino 10,00