MENU
Stokbrood met boter en tapenade 6,50
Garnalen piri piri 9,50
Gegrilde aubergine met oude kaas en saffraan dressing 9,00
Loempia’s van geconfijte eend met atjar en hoisin 10,50
Bospaddenstoelen met groene salade en geitenkaas 9,50
HOOFDGERECHTEN
Kipsaté, roedjak, frites 16,00
Vega saté, roedjak, frites 16,00
Biologische hamburger, chipotle saus, frites 17,50
Visstoof, zalm, coquilles, krieltjes 19,50
Confit de canard met zuurkoolstamppot 20,50
Steak met truffel-bospaddestoelensaus 22,00
Veggie au vin, bospeen, bospaddenstoelen, knolselderij, krieltjes
16,50
Kaasfondue, garnituren, brood, frites 20,00 pp
(vanaf 2 pers.)
NAGERECHTEN
Warm chocotaartje, vanille-ijs (15 min) 8,50
Spekkoek, vanille-ijs 8,50
Creme Brûlée, vanille-ijs 8,50
Scroppino 9,50
ENGLISH MENU
STARTERS
French bread with butter and tapenade 6,50
Vongole piri piri 12,50
Grilled eggplant Romesco and vegan feta 8,50
Spring rolls, with duck confit, hoisin sauce 10,50
Caesar salad with prawns 9,50
MAINS
Chicken sate, roedjak, fries 15,50
Veggie sate, roedjak,fries 15,50
Bio hamburger, chipotle mayo, fries 17,00
Fish stew, cod, scallops, baby potatoes 18,50
Duck confit watercress salad 20,50
Steak, roasted garlic gravy 21,50
Indian vegetarian curry with cauliflower and tomato 16,50
Cheese fondue bread, garnish, fries 19,50 pp
( from 2 persons)
DESSERT
Warm chocolate pie, vanilla ice cream (15 min) 8,00
Indonesian layered cake, vanilla ice cream 8,50
Creme Brûlée, vanilla ice cream 8,50
Scroppino 8,50